WG Plaagdierpreventie bestrijdt muizen, ratten, vlooien, wespen en meer

Als het kruipt, vliegt of knaagt en je tot vervelends aan toe plaagt, neem je contact op met ongediertebestrijder WG Plaagdierpreventie uit Nijkerk.

Bij overlast van kruipende insecten volgt meestal een spuitbehandeling of gelbehandeling met insecticiden. Elk insect vraagt weer een andere behandeling. WG Plaagdierpreventie zet zich in voor:

mierenbestrijding | kakkerlakkenbestrijding | vlooienbestrijding | bedwantsbestrijding | zilvervisjesbestrijding

Muizen dragen ziektes met zich mee en kunnen daarom een risico vormen voor je gezondheid. Buiten het gezondheidsrisico vormen ze ook een gevaar voor je woon- of werkomgeving: muizen knagen door van alles heen, ook door de elektrische bekabeling waardoor brand kan ontstaan.
Buiten dat ratten ziektes met zich meebrengen en daardoor – net als muizen – een gezondheidsrisico voor jou vormen, brengen ze ook andere ongenodigde gasten met zich mee. Denk hierbij aan vlooien, teken en mijten.

VLIEGENDE INSECTEN

Vliegende insecten bestrijden we met een spuitbehandeling of uv-lampen. Het middel van bestrijden hangt af van de omgeving en de grootte van het probleem.
Een wespennest bestaat uit gemiddeld 5.000 wespen. Bij verstoring van het nest kunnen ze agressief worden. Als je last hebt van een wespennest is het dus verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. We bestrijden ook vliegen, muggen en vogels.
Vogels, met name duiven, kunnen voor overlast zorgen door de uitwerpselen die zij produceren en het geluid dat ze maken. Door de nesten die zij bouwen kunnen de dakgoten en ventilatiesystemen verstopt raken. WG Plaagdierpreventie plaatst pennen, draden, netten of hoogspanning zodat de vogels zich bij jou thuis niet meer voelen.
boktor

HOUTAANTASTEND ONGEDIERTE

Houtworm en boktor zijn houtaantasters en kunnen behoorlijke schade aanrichten aan jouw pand.

PERDIODIEKE CONTROLE VOOR BEDRIJVEN

Bij WG Plaagdierpreventie zijn we CPMV- en VCA-gecertificeerd. Wij voeren we periodieke controle voor bedrijven doormiddel van inspectie en rapportage op gebied van bouwkundige, hygiënische en bedrijfsmatige tekortkomingen en risicopunten.

Controle voor bedrijven

SNEL VAN ONGEDIERTE AF!

WG Plaagdierpreventie biedt 24-uursservice in de regio’s Gelderland,Utrecht en Flevoland. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Voor een snelle oplossing en verlossing van ongedierte